Structuri metalice hale de producție și depozitare

Încă din perioada în care se ocupa cu tehnică de morărit societatea ISLAZ S.A. a proiectat și realizat multe structuri metalice care au fost folosite la început pentru susținerea instalațiilor tehnologice iar apoi ca structuri metalice aferente clădirilor solicitate de beneficiari.

În ultimii ani structurile metalice cele mai solicitate au fost halele pentru depozitare realizate din europrofile (HEA, IPE, PROFILE Z) pentru care ISLAZ S.A. deține cîteva proiecte de rezistență cu următoarele deschideri:

  • deschidere de 8m cu distanța de 4m între intervalele dintre stâlpi;
  • deschidere de 12m cu distanța de 5m între intervalele dintre stâlpi;
  • deschidere de 15m cu distanța de 5m între intervalele dintre stâlpi.

După aceste proiecte au fost realizate deja structuri în multe locații, de cele mai multe ori pentru fermieri, de la cea mai mica lungime de 3 intervale până la 24 de intervale (140m lungime). Clienții s-au declarat mulțumiți de utilitatea acestor structuri și de colaborarea cu firma noastră.

Pentru exemplificare prezentăm, mai jos în format .pdf, câteva planșe pentru structura metalică cu deschidere de 15m, 4.8m între intervalele dintre stâlpi, lungime 39m cea mai solicitată de către fermieri.